Adam5811 October 22, 2016

Viteza rapidă de încărcare și abordarea sa mobilă în mediul de cazino online sunt cei doi factori principali ai succesului 1xbet pe piața pariurilor sportive. Pariurile în joc și streamingul live sunt, de asemenea, disponibile în aplicație, ceea ce înseamnă că clienții pot să joace și să vizioneze evenimente sportive pe dispozitivul lor, fără a fi nevoiți să se gândească la o scădere a calității.

Cu toate funcțiile disponibile pe site-ul principal 1xbet disponibile și în aplicație, nu 1xbet există niciun motiv să ratezi o oportunitate de a paria pe echipa ta preferată.

1 serviciu pentru clienți xbet

Disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână pe tot parcursul anului, serviciul pentru clienți 1xbet este ușor disponibil prin metodele clasice de contact ale asistenței pentru clienți.

Deoarece site-ul 1xbet este disponibil în engleză și suedeză, numărul gratuit este disponibil doar pentru britanici. timpii de răspuns sunt în general foarte buni, în rarele cazuri în care clienții sunt nevoiți să ceară ajutor.

Cu toate acestea, pentru cei care caută asistență rapidă, funcția de chat live a 1xbet este cu siguranță cea mai bună opțiune.

Ca întotdeauna, pariurile la 1xbet sunt accesibile doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani, în timp ce compania încearcă, de asemenea, să se asigure că pariurile sunt făcute într-un mod inteligent, stabilind limite de cheltuieli.

Clienților li se va cere, de asemenea, să își verifice identitatea la înregistrare, ceea ce poate implica furnizarea de documente suplimentare prin e-mail sau poștă.

1xbet („bet and win”) a fost creat în 1999 sub numele „Simon Bold”. Numele s-a schimbat atunci când a fost preluat site-ul de pariuri online în 2001. 1xbet este o companie publică cotată la bursa din Londra. Înregistrată în Gibraltar, are și o licență de la Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit

Fiind unul dintre cele mai cunoscute mărci de pariuri sportive de pe piață, în special în fotbal, casa de pariuri online a sponsorizat de mult timp multe echipe sportive precum cele mai cunoscute cluburi de fotbal din Europa: Real Madrid, La Juventus, Manchester United, FC Barcelona, Bayern Munchen și AC Milan.

Alte sporturi sponsorizate de 1xbet includ cursele de motociclete (MotoGP) și baschetul, inclusiv FIBA ​​​​(Federația Internațională de Baschet). Din 2013, 1xbet este partenerul oficial al Real Madrid pentru jocurile de noroc și pariuri online și unul dintre principalii sponsori ai clubului din 2007.

Multe elemente favorabile 1xbet au fost citate în raportul nostru. Una dintre ele este valoarea mărcii, care este esențială pentru pariorii care aleg o casă de pariuri pe care să o adauge în portofoliul lor.

De asemenea, au stabilit parteneriate cu unele dintre cele mai mari cluburi sportive din lume, în special în domeniile fotbalului și baschet. Numărul de sporturi oferite de 1xbet este uimitor, cu multe pariuri disponibile simultan. Au, de asemenea, una dintre cele mai cuprinzătoare subsecțiuni de pariuri live, pariuri sportive și un bonus decent pentru 1xbet.

Puteți personaliza site-ul web pentru acces ușor la piețele dvs. preferate. Cu toate acestea, prețurile lor sunt medii, iar serviciul pentru clienți nu este disponibil 24/7.

Primă

Pentru noii jucători canadieni înregistrați pe site-ul său, 1xbet oferă o ofertă de bun venit care se caracterizează printr-un bonus de depunere: casa de pariuri oferă 100% din prima depunere până la 100 USD. Această ofertă este una dintre cele mai populare de pe piață, permițând oricărui jucător să se dubleze dacă câștigă la primul joc.

Pentru a beneficia de bonus, nimic nu poate fi mai simplu. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați, să completați informațiile personale, să faceți o depunere folosind una dintre metodele de plată oferite și apoi să vă reîncărcați pagina pentru a vedea bonusul dvs.